Groeien als coach en ondernemer.

Groeien als coach en groeien als ondernemer.

Deze opleiding is bedoelt voor professionals op het gebied van voeding zoals BGN-gewichtsconsulentes met specialisatie kind & voeding, leefstijlcoaches en diëtistes. Deze bijscholing is een absolute meerwaarde in je praktijk voor zowel jou als begeleider, als ook voor je cliënten. Voor beiden geldt dat jullie meer uit de begeleiding zullen halen en dat deze effectiever en succesvoller zal zijn.

De opleiding tot kindereetcoach “ Oplossingsgericht werken voor kinderen en jongeren met overgewicht”  bestaat uit vier studiedagen. Tijdens deze studiedagen ga je gericht aan de slag met het coachen en begeleiden van kinderen, jongeren en hun ouders. Maar ook met jezelf als coach. Je gaat leren wat werkt voor jou als begeleider en wat werkt voor kinderen, jongeren en hun ouders. En, ook een heel belangrijk aspect, je gaat aan de slag met het onderdeel jijzelf als ondernemer. Zodat je ook meer kinderen en jongeren leert aantrekken naar je praktijk.

Voor jou als professional betekent dit, dat je meer vertrouwen in eigen kunnen gaat ontwikkelen. Je hebt straks immers iets dat echt werkt. Het betekent ook dat je meer resultaat uit je begeleiding gaat halen. Maar ook dat er meer structuur en overzicht zal zijn tijdens die begeleiding. Daarnaast zal het absoluut bijdragen aan een meer professionelere uitstraling. Bovendien ga je niet alleen aan de slag met het werk in je praktijk maar ook echt aan je praktijk werken. Want naast drie dagen werken aan oplossingsgericht werken,  je doelgroep en  jezelf als coach is dag vier van de opleiding namelijk helemaal gewijd aan het thema  jij als ondernemer en deze dag zal worden verzorgd door businesscoach Greta Krijgsman.

Wat ga je tijdens deze opleiding allemaal leren: en hoe ziet de opleiding er in zijn totaliteit uit:

  • dag 1: Wat is oplossingsgericht werken?
  • dag 2: Kinderen en jongeren      
  • dag 3: Ouders, andere doelgroepen en jijzelf als coach
  • dag 4: Jij als ondernemer

Bekijk de inhoud van alle lesdagen hier

Of geef je op voor het gratis webinar ” Maak het verschil als kindereetcoach” waarin ik je alles vertel over de opleiding. Ja, dat wil ik