Maak het verschil als kindereetcoach!

Kinderen en jongeren die worstelen met hun gewicht. Ouders die met de handen in het haar zitten en niet weten hoe ze hun kind kunnen helpen. In deze moderne tijd van overvloed is eten al lang niet meer wat het ooit was. Eten is gezellig, sociaal en altijd en overal aanwezig en beschikbaar. Voor veel kinderen, jongeren en hun ouders een enorme uitdaging. En jij kunt als kindereetcoach echt het verschil maken voor deze kinderen, jongeren en hun ouders!

Je hebt een mooie praktijk en ben lekker bezig met cliënten. Toch merk je dat je tijdens de begeleiding van kinderen en jongeren iets mist. Je zou graag meer willen bieden, meer uit je begeleiding willen halen. Meer resultaten bereiken en vooral meer cliënten aantrekken. Je mist nu bepaalde handvatten. Goede materialen die ondersteunend voor jou en je cliënten zijn, een vaste werkwijze die je houvast geeft. Bovendien merk je regelmatig dat cliënten jouw energie kosten en dat wil je anders. Kortom, je wilt meer. Groeien als coach en groeien als ondernemer.

Kinderen en jongeren begeleiden is een vak apart. Het is totaal anders dan het begeleiden van volwassenen en vergt andere vaardigheden van jou als professional. Vaardigheden die je nu wellicht nog mist en graag wilt leren.

Wil jij als professional op het gebied van voeding nog meer verdiepen in je doelgroep, of zelfs een echte specialist worden op het gebied van kinderen en jongeren coachen? Nieuwe cliënten aantrekken en een goedlopende praktijk runnen?

Dan ben jij degen die ik zoek. Mijn missie is meer kindereetcoaches in Nederland en België. Professionals die kinderen, jongeren en hun ouders echt effectief kunnen begeleiden op het moment dat er sprake is van overgewicht, ondergewicht of andere problemen rondom het eetgedrag. Professionals die vakinhoudelijk weten waar ze mee bezig zijn maar ook als ondernemer denken en werken.

Mijn naam is Natasja Wildeman, ik ben het gezicht achter de opleiding tot kindereetcoach en heb de methode Spruitjes en Zo! ontwikkeld. Een methode die kinderen en jongeren niet op dieet zet maar ze stap voor stap naar een gezond eetpatroon en een gezond gewicht begeleidt.  Al jaren werk ik actief met kinderen en jongeren. Een echte specialist dus op het gebied van kinderen en jongeren met overgewicht.

De opleiding tot kindereetcoach richt zich niet op de voeding voor kinderen en jongeren maar op het coachen tijdens de begeleiding van deze doelgroep. Om die reden is de opleiding heel praktijkgericht en zal je veelal leren door te doen. Samen met collega ondernemers zal je actief aan de slag gaan. Maar we bieden je meer want ook op het gebied van ondernemerschap ga je aan het werk.