Over ons

Kindereetcoach Natasja WildemanNatasja

Mijn naam is Natasja Wildeman en ik ben het gezicht achter de methode Spruitjes en Zo! en de opleiding tot kindereetcoach. Kinderen en jongeren hebben altijd een warm plekje in mijn hart gehad. Na werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, peuterspeelzaal en de kinderopvang kon het dan ook niet anders of er moest iets komen speciaal voor die doelgroep toen ik tien jaar geleden startte als BGN- gewichtsconsulent. Ik ontwikkelde de methode Spruitjes en Zo! en stelde deze beschikbaar voor andere professionals. Inmiddels zijn we enkele jaren verder en is er deze mooie waardevolle opleiding bijgekomen.

Mijn missie is meer kindereetcoaches in zowel Nederland als België die werken volgens de methode Spruitjes en Zo! en die kinderen, jongeren en hun ouders echt helpen bij het overwinnen van overgewicht.

Zelf heb ik ook kinderen, drie zelfs en ik weet dus hoe belangrijk en waardevol kinderen voor je zijn. Als ouder wil je het beste voor je kind, je wilt je kind leed en pijn besparen. Helaas is dat niet altijd mogelijk en op die momenten wil je als ouder graag hulp die het probleem oplost. Met de methode Spruitjes en Zo! kun jij als professional die hulp bieden. Je kunt ouders handvatten geven en hen en hun kinderen echt helpen naar een gezonder eetpatroon en een gezonder gewicht. Een ontwikkeling die ikzelf altijd erg motiverend vind en waar ik heel veel plezier en energie uit haal.

In de tien jaren die ik nu werkzaam ben als ondernemer en coach heb ik veel ervaring opgedaan, ervaringen die ik graag met jou wil delen. Deze opleiding biedt mij de gelegenheid om dat te doen en om jou dingen te leren en inzichten te geven. Maar ook na het volgen van deze opleiding als je je gaat aansluiten bij Spruitjes en Zo! blijf ik je graag actief steunen en motiveren zodat jij je verder kunt ontwikkelen als kindereetcoach en ondernemer.